Villa “Olympia”
Project “Olympia” was developed in the residential sectors 24 and 25 of the “Olympus” housing complex and due to its layout it is suitable for most plots that are located on a slope.
It should be mentioned that due to this characteristic, panoramic sea views can be enjoyed from any spot on the plot, windows, porches and balconies of the house.
Depending on the slope, it is possible to change the interior planning accordingly: if the slope is steep, the bedrooms should be located under the main floor, whereas if the slope is less pronounced, the bedrooms can be located on the upper floor, thus making both floors visible upon entering the property.

This two-storey villa has a total area of 130 sq.m.
Upon entering the house, the entrance to which is located near a pergola-covered parking place, guests find themselves in a multifunctional space that is divided into a kitchen, a dining room with a living area and a fireplace. Most of the area was designed with the sea in mind, and it stretches outside through a large terrace, shielded from the sun and the wind by sliding louvered panels.
On the lower floor (or on the upper floor if the slope allows for this) there are two spacious bedrooms with a shared bathroom, a utility space, as well as a master bedroom with its own walk-in closet and a bathroom. All rooms have access to terraces.Apart from the house, it is possible to build a swimming pool with a relaxation deck, an open-air kitchen with a BBQ, a playground as well as an open parking spot on the land plot of 500 sq.m.
The modern design of the house accentuates the individuality of the construction, yet blends in harmony with the surrounding landscape due to the chosen shades and colours. The olive and earth tones of the facades, combined with the local stone, wood, glass and metal used in decoration, ensure that the house makes an architectural statement. Whereas white columns blend seamlessly into the landscapes while dividing the property into functional zones.